nedjelja, 21. kolovoza 2016.

IMATE VISOK PRITISAK: Ove dvije namirnice će riješiti Vaš problem zauvijek.

Ako ste i vi među milijunima ljudi na svijetu koji se svakodnevno bore s visokim, niskim ili varijabilnim tlakom, koje prate glavobolje, nesvjestice, lupanje srca, šumovi u ušima i sveopća slabost orgarna, za vas smo izdvojili najbolje od prirodne medicine za vaše tegobe
NISKI KRVNI TLAK Smatra se najbezazlenijim jer ne vodi ozbiljnim bolestima, iako oboljelom zagorčava život. Tlak se smatra niskim kada: sistolički tlak ima vrijednosti (mmHg) ispod 110, a dijastolički ispod 65 mmHg. Krvni tlak prirodno raste s godinama, pa najviše niskotlakaša ima među djecom te mlađim muškarcima i ženama.
Najčešće se na niski krvni tlak posumnja kada osobu muči osjećaj umora, malaksalosti ili je depresivna. Najpoznatiji simptom je omaglica koja vodi gubitku svijesti, a pojavljuje se kad oboljeli ustaje iz kreveta ili se diže sa stolca. Cesto se omaglica pojavljuje i nakon obroka.
Niski tlak može biti zamaskiran’ sindromom kroničnog umora ili praćen nespecifičnim simptomima poput glavobolje, poremećaja sna, anksioznosti te znojenja. Oboljelima se prvenstveno preporučuje uzimanje većih dnevnih količina tekućine i soli, promjena načina prehrane, bavljenje fizičkim aktivnostima te izbjegayanje okidača’ niskog tlaka.
POMOĆ NARODNE MEDICINE Preporuča puno kretanja na svježemu zraku, te konzumiranje dosta voća i povrća. Dopuštena je i šalica prave kave dnevno. Ne preporučuju se čajevi sa sirištarom.
ČAJEVI:
• Imela: isjeckane listove namačemo dvanaest sati u hladnoj vodi,
OKIDAČI NISKOG TLAKA
• Smanjenje tjelesne težine – smanjenje suvišnih tjelesnih kilograma uvijek vodi padu krvnog tlaka.
• Umjereni treninzi snage – vježbe snage pod manjim opterećenjima što se provode dulje vrijeme snizuju tlak

Nema komentara:

Objavi komentar