Sastojci
za ovaj recept Torta od bazge i jagodaPrhko tijesto:
50 g | glatkog brašna |
100 g | Dr. Oetker Badem mljeveni |
70 g | šećera |
80 g | mekog maslaca |
Biskvit:
3 | jaja |
100 g | šećera |
1 omot | Dr. Oetker Vanilin šećer |
1 prstohvat | soli |
100 g | glatkog brašna |
1 razom puna žličica | Dr. Oetker Original Backin prašak za pecivo |
60 g | grisa od durum pšenice |
Pripremiti za ukrašavanje:
150 g | bijele čokolade (rastopljene) |
Za premazivanje:
2 razom punih žlica | pasiranog pekmeza od jagoda |
Krema:
2 omota | Dr. Oetker Želatina mljevena (svijetla) |
12 žlice | hladne vode |
¼ l | slatkog vrhnja za šlag |
250 g | milerama |
500 g | jogurta |
1/8 l | sirupa od bazge |
100 g | šećera |
malo | Dr. Oetker jestive boje za kolače (crvene) |
Nadjev:
250 g | jagoda |
1/8 l | sirupa od bazge |
1/8 l | vode |
2 omota | Dr. Oetker Preljev za torte crveni |
¼ l | tekućeg slatkog vrhnja |
1 žlica | šećer u prahu |
1 omot | Dr. Oetker Kremfix |
Nema komentara:
Objavi komentar