utorak, 2. kolovoza 2016.

Voćni zebrasti kolač od sira

Sastojci

za ovaj recept Voćni zebrasti kolač od sira

Za kalup za torte (Ø 26 cm):

malo masnoće

Miješano tijesto:

200 g pšeničnog brašna
½ razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin prašak za pecivo
75 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećer
1 prstohvat soli
1 jaje (veličine M)
75 g mekog maslaca ili margarina

Krema:

500 g svježeg sira (posni)
1 čaša po 200 ml milerama (250 g)
150 g šećera
4 jaja (veličine M)
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade

Nadjev:

250 g malina
250 g kupina
4 žlice želea od malina (ili čvršće marmelade od malina)

Nema komentara:

Objavi komentar