Pripremamo koru:Odvojimo bjelanjak od žumanjka.
U sud sa bjelanjcima dodamo šecer i mutimo mikserom.
Kad se izmiksa dobro, dodamo žumanjke.Miksamo.
Dodamo brašno, prašak za pecivo i plazmu.Rucno izmješamo.
Tjesto prerucimo u tepsiju obloženu kuharskim papirom.
Pecemo 15min. na 200.C.Kad se ispece malo zaliti vrucim mlijekom.
FIL:Od mlijeka, šećera, pudinga i brašna napraviti kremu.
Uobičajeno kao za puding,
Kad se ohladi dodati margarin.Izmiksati dobro.Dodati izmiksanu bananu.
- .
Sa kore skinemo papir, stavimo na tacnu.
- .
Po kori stavimo pola kreme i cokoladne bananice, redamo ih po dužini.
- .
Tako ce se vidjeti kad se režu.I još po njima pola kreme.
- .
Odozgo istopimo 50g cokolade i kašku margarina i prelijemo praveci šare.
Nema komentara:
Objavi komentar