- KORE:
- 8 bjelanjaka
- 250 g šećera u prahu
- 250 g kokosa
- 20 g brašna
- FIL:
- 50 g pudinga od vanilije
- 600 ml mlijeka
- 50 g kokosa
- 250 g margarina
- 200 g šećera u prahu
- 1 vanilin šećer
- OSTALO:
- 6 žlica tamnog eurokrema
- malo kokosa za ukrašavanje
- 200 ml slatkog vrhnja
- mlijeko za prskanje kora
KORE OD KOKOSA
1. Umutite bjelanjke u čvrst snijeg.
2. Postepeno dodajte šećer u prahu.
3. Na kraju dodajte kokos i brašno, te kuhačom sve sjedinite.
4. Dno kalupa obložite masnim papirom (moj je promjera 26 cm) i salijte smjesu.
5. Pecite na 180 stupnjeva oko 30 minuta, provjerite čačkalicom da li je pečeno.
6. Ohladite koru i podijelite na dva dijela.
7. Svaku koru malo poprskajte sa mlijekom.
nedjelja, 31. srpnja 2016.
Kokos torta sa eurokremom
SASTOJCI
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar